Websiteteksten

Op zoek naar iemand die jou kan helpen met het herschrijven van je website? Ik help je graag. Met veel ervaring, duidelijke woorden en kundigheid tover ik jouw website om naar de perfecte site voor jouw klanten.

Je website loopt niet lekker

Je hebt een website maar je mist iets. Wat glitters, krachtige woorden en een duidelijke visie. Je krijgt veel vragen, de concurrentie haalt je in, of er zitten veel fouten in je teksten. Een goede webpagina schrijven is ook niet makkelijk, maar je weet ook dat het van ongekend belang is. Want wat doe jij als je iets of iemand zoekt? Google is het nieuwe telefoonboek geworden. Een perfect geformuleerde website is dan ook van belang voor een goedlopende onderneming. Zie je website als je online winkel of kantoor. Je gebruikt je website om je bezoekers te verleiden tot actie. Een prijsopgaaf vragen, een product kopen, of een dienst afnemen. Hiervoor zijn webteksten belangrijk.

Afstand nemen en verleiden

Soms is het beter afstand te nemen, en een professional naar jouw teksten te laten kijken. Iemand die van een afstandje kijkt kan de bedrijfsvisie en bedoelingen beter zien en verwoorden. Het is belangrijk, want je moet je bezoeker in een paar seconden verleiden om verder te lezen. Het moet daarnaast representatief zijn voor jouw bedrijf en SEO-proof zijn. Een website die dat niet is, heeft weinig toegevoegde waarde, en kan klanten zelfs afschrikken.

Nog even over SEO

SEO-teksten. Je hebt er waarschijnlijk al van gehoord. Maar waar staat het voor, en wat is het precies? SEO staat voor Search Engine Optimization. In het Nederlands vertaalt naar zoekmachine-optimalisatie. Dit behelst alles wat je doet of kunt doen om jouw website aantrekkelijker te maken om door zoekmachines, als Google, te worden gelezen. Zie Google als een robot die jouw website scant. De informatie zet hij in de juiste hokjes, zodat de persoon die en zoekterm in Google intypt, de juiste websites te zien krijgt. Als jouw website te zien is in Google, is er een grote kans dat de mogelijke klant doorklikt en eventueel een product afneemt. En dat is precies waar ik jou bij help.

Wat doe ik?

Wat is jouw product, merk of dienst? Op basis van jouw informatie, jaarverslagen, leegloopsessies, telefoongesprekken, bestaande content en zoekwoordenonderzoek, ontdek ik wie jij bent, en wie jouw ideale klant is. Met deze informatie kan ik al heel veel. Ik ken de doelgroep, het doel van jouw website de tone-of-voice en begin met schrijven. Dit allemaal aan de hand van een seo-checklist, zodat de teksten helemaal SEO-proof zijn. Daarnaast hebben de teksten natuurlijk een prikkelende titel en intro, zijn ze goed leesbaar en zijn de metagegevens helemaal oké.

In grove lijnen werk ik zo

  • Samen bespreken we de opdracht.
  • Op basis hiervan maak ik een urenschattig en geef ik een prijsopgaaf.
  • Ik ontvang de benodigde informatie en op basis daarvan begin ik met schrijven.
  • Tussendoor stuur ik jou de tekst om te zien of we op dezelfde lijn zitten. Je kunt comments achterlaten in het document, en ik maak aanpassingen.
  • Na akkoord werk ik het project verder uit.

Waarom kiezen voor MOO-WOO?

✓ Fijn en snel contact
✓ Diepgaande kennis van e-commerce
✓ Teksen die bij jou en je doelgroep passen
✓ SEO-proof
✓ Meer dan 4 jaar ervaring

Neem nu contact op!