Over

Ik ben Sherita Jager en onder de naam MOOWOO schrijf, vertaal en proofread ik.  Ik werk met veel precisie, plezier, kundigheid en enthousiasme en help je graag!

Mijn achtergrond

Ik zou graag willen zeggen dat ik van jongs af aan al bezig was met schrijven, maar dat is niet waar. Als meisje wilde graag archeoloog of slangenmens worden. Daarnaast vond ik het ook leuk om stenen open kapot te slaan in de hoop een diamant te vinden. Omdat ik nooit iets vond, maakte ik van meloenpitjes maar mijn eigen sieraden.

Ik schreef wel veel lieve briefjes aan mijn ouders en Sinterklaas, maar dat doet ieder kind, toch?

Na mijn havo-opleiding studeerde ik Journalistiek aan de School voor Journalistiek in Utrecht. Tijdens deze opleiding leerde ik alle ins en outs van het vak Journalistiek.

Mijn afstudeerrichting was tijdschriften. In mijn derde studiejaar vertrok ik naar Madrid voor een Spaanse minor in Filosofie en Moderne Geschiedenis aan de Universidad Autónoma Madrid.

Tijdens mijn laatste studiejaar liep ik stage bij de Telegraaf Media Groep, en bij het bekende vrouwentijdschrift Grazia. Voor mijn scriptie onderzocht ik het effect van het schoonheidsideaal in de media op het zelfbeeld van vrouwen, een onderwerp waar ik nog altijd graag over nadenk en discussier.

Mijn sterke genres en interesses

Mijn sterke genres zijn sfeer- en achtergrondartikelen, interviews, reportages, persoonsbeschrijvingen en gedichten. Ik heb veel interesses, waaronder mensen, talen, cultuur, Spanje, Latijns-Amerika, genderstudies, sociologie, beauty, geschiedenis, filosofie, liefde, minimalisme, seksisme, feminisme, cultuur, mode, trouwtrends, duurzaam leven, (natuurlijk) ouderschap, borstvoeding, langvoeden, en sieraden.

Kan een mens zoveel interesses hebben? Ja.
Is het handig? Soms. Ik heb altijd wel een leuk gespreksonderwerp.

Weetjes

  • Ik hou er niet van om met sokken aan te slapen
  • Op papier ben ik grappig, maar in real life kan ik écht geen goede grap vertellen
  • Ik heb een hekel aan wortels raspen
  • Getallen als 56 en 65, en 78 en 87 vind ik lastig
  • Ik kan niet tegen enge films

Klinkt dit als een match? Neem dan contact met me op.

Bekijk mijn LinkedIn voor meer informatie over mijn werkervaring en diploma’s.