Portfolio

In de jaren dat ik als journalist werk, heb ik enkele prachtige samenwerkingen gehad. Drie van mijn favoriete projecten zijn die van Famme Baby, Vinted en Zankyou. Famme Baby maakt deel uit van online uitgever Wayne Parker Kent (nu Telegraaf Media Groep). Ze hebben veel geweldige titels, voor een breed publiek. Famme Baby is het tijdschrift voor moeders en vaders, en schrijft over alles wat te maken heeft met het ouderschap. Van zwangerschap en de bevalling, tot de opvoeding en nieuws over het ouderschap.

Vinted is een van oorsprong Litouws bedrijf. Op Vinted geef je je kleding een tweede leven. Via een gebruiksvriendelijke app en website, kun je makkelijk kleding en accessoires kopen en verkopen.

Zankyou werd geboren in 2007 en is vandaag de meest internationale trouwwebsite met een aanwezigheid in 23 landen. Het is de toonaangevende website in Europa en Latijns-Amerika met meer dan 50 miljoen bezoekers per jaar. Ik schrijf artikelen voor het online magazine van Nederland.

Vier jaar geleden begon ik voor Ticketbis, een van de grootste start-ups in de geschiedenis van Spanje. Het was een interessant avontuur waarin ik veel heb geleerd over de vertalingen en de werking van websites. Ik heb geleerd over SEO, SEA, zoekwoorden, Analytics, Adwords, bugs, bouncepercentages en nog veel meer. In 2017 werd Ticketbis overgenomen door StubHub, een eBay-bedrijf.