Portfolio

In de jaren dat ik als journalist heb gewerkt, heb ik een aantal prachtige samenwerkingen gehad. Twee van mijn favoriete projecten zijn die van Famme Baby en Zankyou. Famme Baby maakt deel uit van de online uitgever Wayne Parker Kent. Ze hebben veel geweldige titels, voor een zeer breed publiek. Famme Baby is het tijdschrift voor moeders en vaders, en schrijft over alles wat te maken heeft met het ouderschap. Van zwangerschap, bevalling, zorg en nieuws over het ouderschap.

Zankyou werd geboren in 2007 en is vandaag de meest internationale trouwwebsite met een aanwezigheid in 23 landen. Het is de toonaangevende website in Europa en Latijns-Amerika met meer dan 50 miljoen bezoekers per jaar. Ik schrijf artikelen voor het online magazine van Nederland.

4 jaar geleden begon ik voor Ticketbis, een van de grootste start-ups in de geschiedenis van Spanje. Het was een heel interessant avontuur waarin ik veel heb geleerd over de vertalingen en de werking van websites Ik heb geleerd over SEO, SEA, zoekwoorden, Analytics, Adwords, bugs, bouncepercentages en nog veel meer. In 2017 werd Ticketbis overgenomen door StubHub, een eBay-bedrijf.