Vertalingen

Heb je vertalingen nodig van het Spaans of Engels naar het Nederlands? Ik help je graag verder.

Perfect ingeburgerd in Spanje

Ik woon sinds 2012 in Madrid. Als ik vertel dat ik in Madrid woon, krijg ik vaak enthousiaste reacties. Als kind wist ik al dat ik niet in Nederland wilde blijven wonen. Het weer maakte me gewoon zo onrustig. Die zwiepende bomen, de harde wind om het huis, ik krijg er de rillingen van. En ja, in Madrid hebben we ook koude winters, maar ik zie de zon welk elke dag, en daar doe ik het voor.

Met een Spaanstalige partner en een in Madrid geboren en getogen dochter, kan ik zeggen dat ik inmiddels goed ben ingeburgerd. Hierdoor spreek ik inmiddels ook al vloeiend Spaans. Heb je vertalingen nodig van het Spaans of Engels naar het Nederlands? Ik help je graag verder. Ik kan je ook helpen met vertalingen van korte teksten naar het Spaans (van Spanje of Zuid-Amerika). Dit doe ik samen met native sprekers zodat je de juiste tone of voice en informatie overbrengt.

In grove lijnen werk ik zo

  • Samen bespreken we de opdracht.
  • Op basis hiervan maak ik een urenschatting en geef ik een prijsopgaaf.
  • Ik ontvang de benodigde informatie en op basis daarvan begin ik met schrijven.
  • Tussendoor stuur ik jou de tekst om te zien of we op dezelfde lijn zitten. Je kunt comments achterlaten in het document, en ik maak aanpassingen.
  • Na akkoord werk ik het project verder uit.

Waarom je teksten laten vertalen door MOOWOO?

✓ Vertaalkennis in veel verschillende sectoren
✓ Meer dan 4 jaar SEO-ervaring
✓ Ik zorg dat de tekst bij je doelgroep past
✓ Mijn vertalingen zijn SEO-proof
✓ Nederlands, Spaans en Engels

Neem nu contact op!