Over Sherita

Ik haat het om met sokken aan te slapen en ik ben slecht in grapjes vertellen.
In real life ben ik écht niet grappig, ik heb een hekel aan wortels raspen, ik twijfel altijd tussen links en rechts, ik kan getallen niet goed uitspreken, ik kan niet tegen enge films en ik ben bang voor mieren.
Ik ben Sherita Jager.

Daarnaast ben ik ook nog freelance journalist met veel passies. Mijn sterke genres zijn sfeer- en achtergrondartikelen, interview, reportage, persoonsbeschrijvingen en gedichten.

Ik heb veel interesses, waaronder mensen, talen, cultuur, Spanje, Latijns-Amerika, genderstudies, sociologie, beauty, geschiedenis, filosofie, liefde, minimalisme, seksisme, feminisme, cultuur, mode, trouwtrends, duurzaam leven, (natuurlijk) ouderschap, en sieraden.

Kan een mens zoveel interesses hebben?
Ja.
Is het handig?
Mwah. Hoewel ik heb altijd wel een leuk gespreksonderwerp.

Bekijk mijn LinkedIn voor meer informatie.

En toen ineens dacht ik, het is klaar. Hier in Nederland vind ik het maar naar.
Wat kleding, mijn knuffel en een dikke afscheidszoen. Ik ga naar Madrid, maar wat zal ik daar eens doen?
Receptie, coördinator, communicatie, vertaling en teksten schrijven hier en daar. Na vier jaar dacht ik weer. Het is klaar.
Meer tijd voor mijn eigen project. Dat klinkt toch wel perfect.
Dus ik presenteer hier, Sherita Jager, voor al jouw woordspellen. Vertalen, verhalen of gewoon wat teksten.
We gaan door tot het glazen plafond. Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan.