Hilarische #10YearsChallenge plaatjes waar elke ouder zich in herkent

Dit artikel is gepubliceerd op Mamaenzo

Als je de afgelopen weken een keer online bent geweest, is het bijna zeker dat je de #10YearChallenge bent tegengekomen. Deze challenge neemt namelijk heel het internet over. Het idee is eenvoudig: plaats een foto uit 2009 van jezelf naast een recente foto om te laten zien hoeveel je bent veranderd. Het begon met een simpele before- en after photo’s van vooral bekende mensen, maar er zijn inmiddels vele parodieën op te vinden. Wij zetten de leukste parenting inspired 10-years-challenges voor je op een rijtje!

  1. Onze borsten anno 2019

2. Van feesten tot je erbij neervalt tot nachtelijke baby-feestjes

3. Van alcohol in je keukenkastje tot extra babymelk op voorraad

4. Van bubbels in bad naar een speelgoed-bubbelbad-paradijs

5. De voor- en na-borsten blijven leuk, vindt ook het internet

6. Omdat regels er zijn om gebroken te worden

7. Van ‘kom eens binnen’ tot ‘ga eens naar buiten!’